Pastomaster 60 XPL P
Pastomaster 120 XPL P

Pastomaster 60 / 120 XPL P

Jedinečný pasterizační stroj pro cukráře. Stroj disponuje schopností několika úrovní pasterizace. Dále je možnost provádět pasterizaci čokolády, vyrábět cukrové rozvary, sirupy, vodové zmrzliny, sorbety a invertní cukry.

Stroje Carpigiani jsou jedinečné funkcí výměny tepla. Jedná se o patent Carpigiani, kdy jsou ingredience smíchány a pasterizovány uvnitř výměnného čerpadla, které je umístěno na dně vany.

  • Vyrobeno z nerezové oceli
  • Jednoduše odnímatelné
  • Podstavec na kbelík
  • Výpustní ventil lze snadno rozebrat. Směs je ohřívána, nebo chlazena i ve ventilu, což zajišťuje maximální hygienu
  • Směs se promíchává i při otevřeném víku, při zaručení maximální bezpečnosti. Suché ingredience se rychle rozpouští a netvoří hrudky
  • Tvar míchadla a jeho rychlost při míchání působí velkým tlakem na tuková tělíska, čímž získáme jemnou, krémovou zmrzlinu
  • Je možné pracovat s minimálními dávkami, aniž by hrozilo spálení směsi
  • Při elektrickém výpadku nebo přerušení přívodu vody stroj zajistí, aby nedošlo ke znehodnocení směsi. V opačném případě automaticky spustí nový cyklus pasterizace a upozornění uživatele zprávou na displeji
  • Na zahřátí jednoho litru směsi na 85 ° C a zchlazení na 4 ° C potřebujete méně než 2 minuty na 60 XPL P a méně než 1 minutu na 120 XPL P. Tato technologie zajišťuje dostatečnou úsporu času, energie a vody

Pastomaster XPL P disponuje 17-ti programy

  • 7 programů pro zmrzlinové základy
    • Nízká pasterizace 65ºC
    • Střední pasterizace 75ºC
    • Vysoká Pasterizace 85ºC
    • Pasterizace pro čokoládu 90ºC
    • Zrací cyklus
    • Sirup
    • Převrácený cukr
  • 5 programů volných
  • 5 rychlostí míchání

Technické údaje

Kapacita vany (l) Rozměry (d x h x v) (mm) Příkon (W) Napětí (V) Typ chlazení Váha (kg)
Pastomaster 60 XPL P 15-60 350x860x1030 7 400 Voda 162
Pastomaster 120 XPL P 30-120 650x860x1030 11,2 400 Voda 269

Pastomaster 60 HE
Pastomaster 120 HE

Pastomaster 60 HE / Pastomaster 120 HE

Pasterizátor zmrzliny generace HE umožňuje pasterování, homogenizování, míchání, zrání a přepouštění směsi do zrací vany. Jedná se o elektronicky řízené stroje čtvrté generace s možností využití moderních počítačových softwarů k vyhodnocení a ukládání dat a parametrů souvisejících s vlastním průběhem výroby zmrzliny.

  • Kapacita výroby 60l/2h.
  • Automatický cyklus pasterizace
  • Kapacita nádrže od 30 do 180 kg na každý cyklus
  • Všechny součásti, které jsou v kontaktu se směsí, jsou z nerezové oceli
  • Míchání ze spodní strany, které zajišťuje plnou přístupnost k nádrži
  • Kryt nádrže z průhledného plastu
  • Kohoutek pro výpust směsi

Pastomaster disponuje 26-ti programy

  • 7 programů pro zmrzlinové základy
    • Nízká pasterizace 65ºC
    • Střední pasterizace 75ºC
    • Vysoká Pasterizace 85ºC
    • Pasterizace pro čokoládu 90ºC
    • Zrací cyklus
    • Sirup
    • Převrácený cukr
  • 4 programy na salsy (koncentráty)
    • Mléčné salsy
    • Ovocné salsy
    • Čokoládové salsy
    • Vaječný likér
  • 5 programů pro speciality
    • Jemný jogurt
    • Hustý jogurt
    • Panna Cotta
    • Puding
    • Bavorský krém
  • 5 rychlostí míchání
  • 5 programů volných

Technické údaje

Kapacita vany (l) Rozměry (d x h x v) (mm) Příkon (W) Napětí (V) Typ chlazení Váha (kg)
Pastomaster 60 HE 15-60 350x860x1030 6,5 400 Voda 162
Pastomaster 120 HE 120 650x860x1030 9,6 400 Voda 269

Pastochef 18 / 32 / 55 RTL

Pastochef 18 / 32 / 55 RTL

Cukrářský stroj Pastochef RTL míchá, vaří, pasterizuje a konzervuje. Lze ně něm připravovat přes 100 gastronomických specialit. Své uplatnění nalezne v pekárnách, cukrářských výrobnách i v gastronomii.

Pastochef RTL je vybaven 45 plně automatickými programy a 5-ti volitelnými programy. Každý program zahrnuje nastavení obvyklých teplot, recept a jednotlivé kroky pro přípravu daného receptu.

  • 18 plně automatických programů na cukrářské výrobky
  • 4 programy pro pasterování zmrzlinového základu
  • 9 programů pro temperování čokolády
  • 7 programů na speciality (jogurt, macaron…)
  • 7 gastronomických programů
  • 5 volitelných programů
  • Digitální displej v českém jazyce
  • Systém Teorema – kontrola stroje a servis přes internet

Technické údaje

Hodinová produkce (kg/h) Rozměry (d x h x v) (mm) Příkon (W) Napětí (V) Typ chlazení Váha (kg)
Pastochef 18 RTL 7,5-15 450x614x1110 2,1 230/400 Voda 150
Pastochef 32 RTL 15-30 658x716x1110 4 230/400 Voda 198
Pastochef 55 RTL 25-50 658x716x1110 5,6 230/400 Voda 251






Zmrzlinové směsi

Česká zmrzlina z Opočna

 
www.zmrzlinazopocna.cz

Výrobníky točené zmrzliny

Výrobníky točené zmrzliny Carpigiani

 
www.carpigiani-cr.cz

Výrobníky ledové tříště

VVýrobníky ledové tříště GBG

 
www.gbg-cr.cz